مصرف تن ماهی در بارداری
تاریخ ارسال:چ, 12/16/1396 - 13:18
مصرف مواد غذایی کنسروی علاوه بر مواد نگهدارنده و نمکی که دارند؛موجب افزایش عوارض بارداری چون ورم ، فشارخون و... می شوند.
پوشش درب قوطی اغلب حاوی بیسفنول آ است که اثرمخربی بر مغز و فعالیت غدد درون ریزجنین دارد.
علت ۱۰ تا ۲۰ درصد تولد نوزادان سندرم داون(منگولیسم) نیز ماده ی بیسفنول آ است.
موجب بلوغ زودرس درجنین دختر میشود.
بیسفنول آ در پوشش درونی تقریبا تمام کنسروهای غذایی و نوشیدنی بطری ای وجود دارد.
توصیه میشود مصرف این مواد غذایی از جمله تن ماهی محدود شود.
- وبلاگ موسوی - مدیر بخش مامائی
- بازدید: 749
- 8