مبارزه با آنفولانزا و درمان سریع آن

تاریخ ارسال:پ, 12/03/1396 - 18:36
مبارزه با آنفولانزا و درمان سریع بیماری آنفولانزا

درمان آنفولانزا

با شروع فصل زمستان و افزایش آلودگی هوا شیوع بیماری آنفولانزا نیز بیشتر می شود
برای جلوگیری از بروز و درمان این بیماری رعایت دو عامل اصلی یعنی تغذیه مناسب و بهداشت شخصی اهمیت فراوانی دارند.
مواد مغذی و غذاهای زیادی وجود دارند که با تهیه و پخت آسان به راحتی می توانید از این بیماری پیشگیری کنید و یا حتی به درمان آن نیز کمک کنید.
این غذاها و نوشیدنی ها به شما کمک خواهند کرد که بدن شما سیستم ایمنی قوی پیدا کند و به راحتی با بیماری مبارزه نماید.

برای مبارزه با آنفولانزا مایعات گرم را فراموش نکنید

مصرف مایعات گرم موثرترین راه برای کاهش علائم و بهبود هرچه سریعتر این بیماری است.
نوشیدنی های ولرم به صورت دمنوش های گیاهی و آب میوه های تازه که سرشار از ویتامین C هستند  به شما کمک خواهند کرد.

مبارزه با آنفولانزا – سیستم ایمنی خود را تقویت کنید

با تقویت نیروهای خط مقدم بدن خود به راحتی می توانید با این بیماری مبارزه کنید.
علاوه بر منابع ویتامین C این مواد غذایی نیز به تقویت سیستم ایمنی شما کمک خواهند کرد:
قارچ به دلیل وجود ویتامین های گروه ب و سلنیوم، سبوس گندم، ماست کم چرب، اسفناج، چای سبز، سیب زمینی شیرین و کلم بروکلی.
درست است که فرد بیمار اشتهای کمی دارد ولی بیشتر مواقع به دلیل نبود تنوع در غذای اوست.
با استفاده از مواد غذایی بالا به ایجاد تنوع و بهبود بیماری وی کمک کنید.
سوپ بهترین غذا برای بیمار شماست. فقط باید آن را به مقدار کم ولی به دفعات و البته متنوع درست کنید تا بیمار شما راغب به مصرف آن باشد.
سوپها به دلیل رقیق و سرشار از سبزیجات بودن کالری کمی دارند و حتما به این مسئله دقت کنید که غذاهایی که به بیمار خود می دهید باید کالری کافی و مناسب داشته باشند تا بتواند با بیماری خود مقابله کند.
به راحتی با اضافه کردن روغن زیتون و پودر مغزها کالری سوپ ها را افزایش دهید.
سوپهایی خوب هستند که از آب گوشت مرغ و قلم گوسفند تهیه شوند، زیرا باعث رقیق شدن خلطها می شوند. سالمترین سوپها، آنهایی هستند که در منزل تهیه می شود.

مبارزه با آنفولانزا – سرفه های خود را درمان کنید

یکی از علائم این بیماری سرفه است که به صورت طولانی گریبانگیر بیماران می شود.
باید از ابتدای تشخیص بیماری با استفاده از روشهای مناسب پخت یعنی پرهیز از سرخ کردن و مصرف سوپ های رقیق و دمنوش های گیاهی از بدتر شدن آن پیشگیری کرد.
مصرف نشاسته با آب جوش، دم کرده گل ختمی، به دانه، گل گاوزبان، به پخته شده، سیر در سوپ ها، شلغم پخته شده یا رنده شده در غذا، عسل به همراه پودر میخک بو داده شده، مخلوط پودر دارچین و عسل و بخور گرم نیز از جمله راهکارهای طبیعی هستند که به رفع سرفه و جلوگیری از مزمن شدن آن کمک می کنند.
اگر کودک شما مبتلا به سرفه شده است با تهیه حریره بادام 2-3 بار در روز و لعاب به دانه به رفع سرفه وی کمک کنید.
اگر کودک بالای 2 سال سن دارد آن را با عسل شیرین نمایید.

مبارزه با آنفولانزا – برای حالت تهوع چه باید کرد؟

حالت تهوع یکی از علائم بیماری آنفولانزاست که البته در همه بیماران وجود ندارد.
ولی در این صورت حتما از نان های خشک و تست به همراه سوپ خود استفاده کنید.
سوپ را در حجم زیاد میل نکنید. موز نیز به دلیل پتاسیم خوبی که دارد به بهتر شدن حالت تهوع شما کمک می کند.
در دمنوش های خود حتما از زنجبیل تازه استفاده کنید.
از این گیاه پر خاصیت در اکثر غذاها در طول دوره درمان می توانید استفاده کنید.

مبارزه با آنفولانزا – از این مواد غذایی پرهیز کنید

درست است که فلفل قرمز به بهبود وضعیت گرفتگی بینی و تقویت سیستم ایمنی کمک می کند ولی برای افرادیکه در حین بیماری مشکلات معده دارند و به صورت ادویه سرخ شده در غذا مناسب نیست.
غذاهای سرخ شده،کباب شده و پرچرب را تا زمان کامل بهبودی مصرف نکنید.
شیرینی هایی که سرشار از شکر هستند را در طول دوره درمان مصرف نکنید زیرا باعث تضعیف سیستم ایمنی شما می شوند.
عسل را جایگزین شکر در تمام غذاهای خود کنید. در بهبود علائم خود تاثیر زیادی خواهید دید.
به جای پیاز سرخ شده و رب از پیاز آبپز شده و گوجه فرنگی له شده استفاده کنید.

دمنوش برای درمان آنفولانزا

دمنوش نعناع و زنجبیل

مواد لازم:
ریشه زنجبیل 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼  قاشق چایخوری
برگ نعناع تازه 5-6 پر
آب جوش 1 لیوان
عسل 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه دمنوش نعناع و زنجبیل:
زنجبیل را رنده کرده و اجازه دهید در قوری به همراه فلفل و برگ نعناع و آب جوش و عسل دم بکشد.
بعد از 10 تا 15 دقیقه قابل مصرف است. این گیاهان بهترین ها در بهبود وضعیت سیستم ایمنی هستند و به بازگشت قوای جسمانی شما کمک فراوانی خواهند کرد.
بهترین زمان برای مصرف آن بعد از صبحانه است.
برای تنوع به جای استفاده از نعناع از دم کرده گلهای بابونه یا چای سبز نیز می توانید استفاده کنید که برای بهبود این بیماری بسیار مناسبند.

 دمنوش دارچین

مواد لازم:
چوب دارچین 1 عدد
آب جوش 4 لیوان
زنجبیل 1 قاشق غذا خوری
شوید تازه 2 قطعه
فلفل سیاه 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه دمنوش دارچین:
آنها در شیر جوش ریخته و اجازه دهید به نقطه جوش برسد. سپس بر روی حرارت بسیار کم به مدت 10 دقیقه دم کنید. سپس از صافی رد کرده و به صورت گرم میل کنید. دارچین نیز از جمله گیاهانی است که به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.

معجون ویتامین C

مواد لازم:
پرتقال 2 عدد
گریپ فروت 1 عدد
لیموترش 2/1 عدد
عسل 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه معجون ویتامین c:
آب تمام این میوه ها را گرفته و با عسل مخلوط نمایید.
روزی 2 مرتبه از این نوشیدنی استفاده کنید.
افرادی که به میوه گریپ فروت علاقه دارند میتوانند با جدا کردن پوست و قرار دادن قسمت های گوشتی آن درون یک ظرف و سپس به کمک 1 قاشق مرباخوری عسل آن را در فر یا مایکروفر به مدت 5 دقیقه بپزند.
آن را به صورت گرم میل کنید. گریپ فروت منبع ناشناخته ویتامین C است، ولی نکته مهم آن این است که افرادیکه داروهای کاهش دهنده چربی خون استفاده می کنند مجاز به مصرف آن نخواهند بود.
لیموترش بهترین و پرکاربردترین منبع ویتامین C است.
بهتره در تمام وعده های غذایی و نوشیدنی ها از آن استفاده کنید.

منبع : سورنا نیوز

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
لطفا پاسخ سوال را بنویسید.

مطالب مرتبط

قابل توجه کاربران عزیز! با اعلام وزارت ارتباطات هزینه های دانلود در کلیه سایتهای ضیاءالصالحین نیم بهاء محسوب می شوند.