طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان و بهارنارنج و خواص آن
دمنوش گل گاوزبان و بهارنارنج
دمنوش گل گاو زبان چندان هم گمنام و مهجور نیست، همان نوشیدنی ای كه با لیمو عمانی تبدیل به معجونی ارغوانی رنگ می شود و خودش را به داد وقت های بی اعصابی می رساند.
حالا قرار است این برگهای آبی را با لیموی تازه و بهارنارنج امتحان كنیم.
چی لازم داریم؟
- دو قاشق غذاخوری گل گاو زبان
- سه قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج
- یک برش حلقه ای از لیموی زرد
- نبات یا عسل
چطوری درست كنیم؟
همه مواد بالا را به غیر از لیمو با سه لیوان آب جوش در یك قوری بریزید و 20 تا 30 دقیقه صبر كنید تا این مواد روی حرارت غیر مستقیم، مثل سر سماور یا كتری دم بكشند.
معجون آرام بخش به همین راحتی آماده است.
اگر شكوفه خشك بهارنارنج دم دست تان بود، عرق بهارنارنج را حذف و ده دقیقه مانده به آماده شدن دمنوش، یك قاشق چایخوری از آن را به مواد اضافه كنید.
اگر زودتر بریزید، شكوفه های بهارنارنج بیشتر می جوشد و دمنوش را تلخ می كند. لیمو را هم می توانید در دقایق پایانی یا موقعی كه چای را می نوشید اضافه كنید.
چرا این دمنوش؟
بهار نارنج آنقدر آرام بخش است كه مهم ترین خاصیتش را درمان بی خوابی می دانند.
به علاوه این برگ های خوشبو می توانند معده را تقویت كنند و اشتهای تان را بیشتر.
گل گاو زبان هم آرام بخش است و تقویت كننده دستگاه تنفسی و ضد سرفه، برای همین هم درمان كننده سرماخوردگی است.
دمنوش این گیاه تنش های روزانه را از بین می برد و حواس پنجگانه تان را هشیارتر می كند. برگ های تازه گل گاو زبان ویتامین ث زیادی دارد كه اگر در سالاد استفاده كنید به شما هم می رسد!
گل گاوزبان طبیعتی گرم و تر و ضد سودا و صفرا دارد و آرامش بخش و مسکن برای سردرد های عصبی و کلیه درد نیز هست.
همچنین گل گاوزبان یک گیاه موثر برای کاهش فشار خون نیز هست.
دمنوش گل گاو زبان و سنبل طیب
شما می توانید گل گاو زبان را سنبل طیب نیز به صورت دمنوش تهیه و مصرف کنید به این صورت که دو قاشق غذا گل گاوزبان و یک قاشق مربا خوری سنبل طیب همراه با یک لیمو عمانی را باهم در قوری آب جوش ریخته و می گذاریم تا دم بکشد.
منبع : سورنا نیوز
- وبلاگ ایمان فروزش
- بازدید: 5314
- 8