طرز تهیه و خواص مسقطی انار

تاریخ ارسال:ج, 10/22/1396 - 23:11
مسقطی انار

مسقطی انار

مواد لازم

-آب انار: چهار لیوان
-عسل: یک و نیم لیوان
-نشاسته گندم: یک لیوان
-کره حیوانی: بیست و پنج گرم
-گلاب: یک قاشق غذاخوری
-خلال پسته، بادام و انار دانه شده: به مقدار لازم

*طرز تهیه*

آب انار و نشاسته را در قابلمه ای مناسب مخلوط کرده و کمی استراحت می دهیم تا نشاسته خیس خورده و حل شود، سپس از صافی رد می کنیم.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم. کمی که به غلظت رسید، عسل را افزوده و سپس کره حیوانی را اضافه کرده و این ماییم که همچنان هم می زنیم.
مسقطی باید در مدت زمان طولانی و با شعله ملایم پخته شود تا نشاسته کاملاً بپزد. وقتی به غلظت رسید، مشخص می شود که باید شعله را خاموش کنیم.
خلال پسته، بادام و گلاب را افزوده و پس از مخلوط کردن، در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملاً سفت شود و حداقل پس از پنج الی شش ساعت برش می زنیم.
میزان عسل بستگی به ترشی آب انار دارد.

*خواص 

--خونساز
--پاکسازی بدن از جیوه و مواد رسوب زا
--مقوی
--دارای آنتی اکسیدان بالا
--نشاط آور

منبع : نگاه احیای سلامت

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
لطفا پاسخ سوال را بنویسید.

مطالب مرتبط

قابل توجه کاربران عزیز! با اعلام وزارت ارتباطات هزینه های دانلود در کلیه سایتهای ضیاءالصالحین نیم بهاء محسوب می شوند.