طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین
تاریخ ارسال:پ, 12/03/1396 - 18:30
اصلا سیب و دارچین همیشه همنشین های خوبی بوده اند. حتما انواع شیرینی یا پای سیب با حضور این دو عنصر تاثیرگذار را امتحان كرده اید. حالا بد نیست دمنوش آنها را امتحان كنید تا حُسن همنشینی شان بیش از پیش برایتان روشن شود.
- چی لازم داریم؟
- یک عدد سیب زرد یا قرمز
- یک تکه متوسط چوب دارچین
- دمنوش سیب و دارچین را چطوری درست كنیم؟
روش اول:
- سیب را چهار قسمت كنید تا بتوانید دانه ها را جدا كنید. پوست سیب را لازم نیست بكنید.
- چوب دارچین و آب جوش را اضافه كنید و نیم ساعتی صبر كنید تا دم بكشد و سیب كاملا بپزد.
- اگر عجله دارید، سیب را حذف و فقط از پوست سیب استفاده كنید. كمی عسل عم طعم این دمنوش را كامل می كند و هم خاصیت آن را.
روش دوم :
- سیب دو عدد
- چوب دارچین سه سانتی متر
- لیموترش تازه یک برش
- آب جوش سه الی چهار فنجان
طرز تهیه:
- سیب را پوست کنده و مغز میان آن را خارج می کنیم.
- پوست و مغز میانی سیب را(در واقع قسمت هایی که معمولا دور ریخته میشود به جز ساقه) داخل قوری ریخته چوب دارچین را هم تکه تکه می کنیم و به همراه یک برش لیمو به قوری اضافه می کنیم.
- آب جوش را نیز افزوده و به مدت 30 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد.
چرا این دمنوش؟
- به درد مصرف روزانه می خورد چون می تواند خستگی تان را در كند.
- وقت سرماخوردگی هم مثل یك داروی قوی عمل می كند.
- به علاوه از آنجا كه این دمنوش دارچین دارد درد و نفخ معده و اسهال را بهبود می دهد، یعنی یك چیزی مثل مسكن.
- دمنوش سیب و دارچین ، قند و کلسترول خون را هم می تواند کنترل كند. می گویند این تركیب انواع ویتامین های گروه ب و منیزیم و فسفر هم دارد.
- برای این دمنوش عوارضی یافت نشده و ضمناً طبعی گرم دارد.
منبع : سورنا نیوز
- وبلاگ ایمان فروزش
- بازدید: 837
- 10