میوه ای که با چربی خون می جنگد
تحقیقات(researches) آزمایشگاهی نشان داده، ترکیبات موجود در این میوه آبدار مانع از رشد سلول های سرطانی می شود و البته این میوه در این زمینه خیلی بیشتر سودمند خواهد بود. (اگر به طور کامل خورده شود به این معنی که شما دانه و حتی ساقه را هم نوش جان کنید.) افرادی که بیش از یک عدد سیب در روز می خورند به نوعی خودشان را در برابر انواع سرطان ها بیمه می کنند. اگر شما هم دوست دارید 9 تا 42 درصد بیش از دیگران در برابر انواع سرطان هایی مثل سرطان(Cancer)پروستات، سینه، زبان، تخمدان و دیگر سرطان ها مصون بمانید به طور روزانه بیش از یک عد د سیب بخورید.
سیب یک غذای کامل و سبک است
این میوه با 5 گرم فیبر که به طور روزانه 20 درصد از فیبر مورد نیاز بدن را تامین می کند، چنان احساس سیری به شما می دهد که تا ساعت ها نیازی به خوردن مقدار زیادی کالری نخواهید داشت. قند طبیعی موجود در این میوه آرام آرام وارد جریان خون می شود و کمک خواهد کرد تا میزان قند خون و انسولین بدن ثابت بماند. به این ترتیب است که شما بعد از خوردن یک عدد سیب تا ساعات طولانی احساس سیری خواهید کرد.
سیب شما را باهوش تر می کند
سیب قدرت ذهنی شما را بالا می برد. این اتفاق در واقع یک تغییر و تحول شیمیایی در قالب پیغام هایی است که بین سلول های عصبی رد و بدل می شود. سبب این قابلیت را دارد تا مغز شما را شاداب تر از سن واقعی تان نگه دارد. حافظه تان را تقویت کند و این پتانسیل را دارد تا شما با آلزایمر مقابله کنید. با این همه تعریف و تمجید فکر می کنید وقت آن رسیده که سیب را جدا از این که در سبد میوه جای می دهید، وارد آشپزی تان هم بکنید. این می تواند یک آشپزی هوشمندانه باشد.فرزندان مادرانی که در دوران بارداری بیشتر از دیگران سیب می خورند، در 5 سالگی کمتر از آن دسته مادرهایی که خیلی رغبتی به خوردن سیب نشان نمی دهند، دچار بیماری آسم می شوند. این نتیجه یکی از تحقیقات اخیر دانشگاه ملی انگلستان است. همچنین سیب کلیه های بزرگسالان را محافظت می کند، خطر ابتلا به آسم را کاهش می دهد، مانع از بروز سرطان کلیه می شود و بدن را در مقابل انواع دیگر بیماری ها مقاوم می کند.
سیب، چربی خون را از بین می برد
پکتین (نوعی فیبر) و پلی فنول، آنتی اکسیدانی قدرتمند 2 ترکیب ویژه در سیب هستند که کلید بسیاری از مشکلات سلامت محسوب می شوند. سیب می تواند میزان چربی خون را کاملا تحت کنترل خود درآورد و البته از بالا رفتن LDL بد خون جلوگیری کند. همه این اتفاقات به دلیل وجود پکتین و پلی فنول است. حالا اگر می خواهید از این ترکیب داخل سیب استفاده بهتری کنید، این راه را به کار بگیرید. پوست سیب را جدا نکنید چون پوست سیب دو تا شش برابر آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به گوشت آن دارد.
منبع: رکنا
- وبلاگ ایمان فروزش
- بازدید: 668
- 9