بر طبق پزشکی قدیم مزاج های انسانی را از نه تا سیزده قسم شمرده اند که این مزاج ها از در هم آمیختگی اخلاط اربعه به دست می آید که عبارتند از: دم، صفرا، سوداء و...
طبع غذا و انسان
بلغم یکی از اخلاط اربعه است که در مطلبی جداگانه آن را توضیح دادیم.
در مطلب امروز به درمان های این خلط اشاره می کنیم.
از آنجایی که بلغم خلطی...
یکی دیگر از اخلاط چهارگانه خلط بلغم است. بلغم سرد و تر است و عوارض ناشی از سرد و تری را به دنبال دارد.
این خلط همچون خلط سودا منشا بیماری های زیادی است...
به طور کلی مطلبی که در طب سنتی و طب اسلامی مشترک است این است که هر دوی این طب ها معتقد به این هستند که بدن انسان از چهار خلط تشکیل یافته که هر کدام از این...
مقدمه:
تمامی جنبه های زندگی ما تحت تاثیر طبیعت بدنمان قرار دارد، نوع غذایی که می خوریم می تواند تاثیرات بسیار مهمی بر تمامی اعضای بدن ما از مغز و اعصاب...
براساس تقسیم بندی مزاجها مصلحات مواد غذایی طبق نظر حکیم دکتر روازاده خدمت کاربران و علاقه مندان طب سنتی ارائه می شود...
مواد غذایی گرم و تر (دم) - بهاری:
لبنیات : کره، ماست چکیده، شیر محلی تازه گاو و شیر گوسفند
صیفی جات: خربزه، خیار چنبر، طالبی و گرمک ...