طرز تهیه و خواص مسقطی انار
مسقطی انار
مواد لازم
-آب انار: چهار لیوان
-عسل: یک و نیم لیوان
-نشاسته گندم: یک لیوان
-کره حیوانی: بیست و پنج گرم
-گلاب: یک قاشق غذاخوری
-خلال پسته، بادام و انار دانه شده: به مقدار لازم
*طرز تهیه*
آب انار و نشاسته را در قابلمه ای مناسب مخلوط کرده و کمی استراحت می دهیم تا نشاسته خیس خورده و حل شود، سپس از صافی رد می کنیم.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم. کمی که به غلظت رسید، عسل را افزوده و سپس کره حیوانی را اضافه کرده و این ماییم که همچنان هم می زنیم.
مسقطی باید در مدت زمان طولانی و با شعله ملایم پخته شود تا نشاسته کاملاً بپزد. وقتی به غلظت رسید، مشخص می شود که باید شعله را خاموش کنیم.
خلال پسته، بادام و گلاب را افزوده و پس از مخلوط کردن، در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملاً سفت شود و حداقل پس از پنج الی شش ساعت برش می زنیم.
میزان عسل بستگی به ترشی آب انار دارد.
*خواص
--خونساز
--پاکسازی بدن از جیوه و مواد رسوب زا
--مقوی
--دارای آنتی اکسیدان بالا
--نشاط آور
منبع : نگاه احیای سلامت
- وبلاگ ایمان فروزش
- بازدید: 881
- 6