پالم بخورید کبد چرب و دیابت بگیرید!

تاریخ ارسال:س, 12/01/1396 - 18:53
پالم بخورید کبد چرب و دیابت بگیرید

کبد چرب و دیابت، هدیه روغن پالم ، از جمله بیماریهایی است که امروزه افراد بسیاری را در جهان و بویژه در کشور ما گرفتار خود کرده است.
دانشمندان هشدار داده اند که مصرف یک وعده بزرگ غذای چرب، حساسیت بدن به انسولین را کاهش می دهد. در نتیجه خوردن غذای چرب به  طور فوری میزان های چربی مرتبط با بیماری قلبی را بالا می  برد.
بدن  ما در ابتدا می تواند از این ضربه ناشی از خوردن غذای چرب بهبود یابد، اما در صورتی که این کار به صورت عادتی منظم درآید، ممکن است آسیب های مزمن ایجاد کند.

پالم مهمترین عامل کبد چرب و دیابت
پژوهشگران مرکز دیابت آلمان در دوسلدورف آلمان، با انجام آزمایش بر ۱۴ مرد ۲۰ تا ۴۰ ساله سالم لاغراندام، آنها را واداشتند که یک دوز روغن پالم با طعم وانیل بخورند. مقدار چربی های اشباع  شده در این روغن پالم معادل چربی های اشباع شده در یک چیزبرگر به همراه یک بسته بزرگ سیب  زمینی سرخ کرده بود.
آزمایش ها نشان داد که روغن پالم باعث افزایش فوری تجمع چربی در کبد و افزایش تولید قند در کبد، در نهایت کاهش حساسیت به انسولین می گردد. این تغییرات ممکن است در درازمدت به دیابت نوع ۲ منجر شود.
کبد چرب نیز باعث بروز بیماری های خطرناک بسیاری برای این عضو و دیگر اعضای بدن می گردد.
متاسفانه امروزه در کشور ما در اکثر محصولات از روغن پالم استفاده می کنند، روغن های مایع و جامد، لبنیات، سس ها و بستنی و
پالم مساوی است با امراض گوناگون از جمله دیابت، کبد چرب بیماری های قلبی و عروق و … !
ما به شما استفاده از روغن های ارده کنجد، زیتون و سایر روغن های مفید را پیشنهاد می دهیم.

منبع : سورنانیوز

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
لطفا پاسخ سوال را بنویسید.

مطالب مرتبط

قابل توجه کاربران عزیز! با اعلام وزارت ارتباطات هزینه های دانلود در کلیه سایتهای ضیاءالصالحین نیم بهاء محسوب می شوند.