خواص شاخص سیب در روایات اهل بیت علیهم السلام:

تاریخ ارسال:چ, 11/11/1396 - 17:49

در روایات صادره از ائمه معصومین علیهم السلام به شکل وسیعی به خوردن سیب تأکید شده است و فوائد فراوان و متعددی برای آن ذکر شده است؛
سیب دوای عمومی است که برای اکثر بیماری ها مفید است و هم غذا و هم میوه محسوب می شود.
در مدح سیب همین مقدار بس که از میوه های بهشتی است.

اما فوائد سیب طبق روایات

۱. پاک کننده و پالاینده و خوشبوکننده معده است؛
۲. نافع و سودمند برای قلب است؛
۳. سم زدا است و سموم را از بدن خارج می کند؛
۴. لمم (نوعی جنون که عامل آن جن است) را معالجه می کند؛
۵. بلغم زدا است و برای افراد بلغمی مزاج بسیار مفید است؛
۶. فرونشاننده حرارت است و درون بدن را خنک می کند؛
۷. تب بر است و مریضی تب را معالجه می کند؛
۸. درمان وبا است؛
۹. درمان خون دماغ است.

سویق سیب نیز برای خون دماغ و مسمومیت و زهرزدایی مار و عقرب از بدن مفید است.

آداب خوردن سیب:

۱. قبل از خوردن سیب آن را بو کنید زیرا امام باقر ع می فرماید: این کار باعث می شود هر درد و عارضه ای از تنت بیرون رود و آنچه از سوی ارواح در انسان ایجاد می شود فرو می نشیند؛
۲. خوردن سیب به صورت ناشتا بهتر و پاک کننده معده است؛
۳. خوردن سیب در سحرگاه بهتر از اوقات دیگر است زیرا پیامبر اکرم ص می فرماید: چهار چیز عمر را زیاد می کند: ... و خوردن سیب در سحرگاه.

ملاحظات:

۱. خوردن سیب ترش باعث ضعف حافظه می شود؛
۲. اگر عروس در هفت روز اول بعد از زفاف سیب ترش بخورد باعث عقیمی رحمش می شود؛

پیامبر گرامی اسلام ص می فرماید: عروس را در هفته اولش از شیر، سرکه، گشنیز و سیب ترش بازدارید زیرا این چهار چیز رحم را سرد میکند و .... سیب ترش حیض شدن زن را قطع می کند و این برای او یک بیماری است.

دراسة فی الطب الرسول المصطفی، جلد ۴، ص ۶۱۳ الی ۶۱۶

انجمن‌ها: 

قابل توجه کاربران عزیز! با اعلام وزارت ارتباطات هزینه های دانلود در کلیه سایتهای ضیاءالصالحین نیم بهاء محسوب می شوند.